Ovitech Fotovoltaice
Ovitech Fotovoltaice
Ovitech Fotovoltaice
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,8284 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Proiect european de 24.000 de euro, la Şcoala „Ion Creangă” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala „Ion Creangă” este, din acest an, beneficiara unei finanţări de 24.000 de euro pentru derularea unui proiect de parteneriat şcolar multilateral Comenius, care se desfăşoară din septembrie 2011 până în august 2013.

Proiectul „Who’s afraid of the big bad wolf? Predators in nature and culture”/ ”Cine se teme de marele lup rău? Prădătorii în natură şi cultură”, coordonat de Zespol Skol nr. 1, Swidnica - Polonia, are ca parteneri Painurme Internaatkool, Painurme - Estonia, Fjölbrautaskóli Suðurlands, Rejkyavik-Selfoss - Islanda, Liceo linguistico, Courmayeur - Italia, Kauno Santaros Gimnazija, Kaunas - Lituania, Vargstad videregaende skole, Lillehammer - Norvegia, Agrupamento Vertical de Escolas de Vila Pouca de Aguiar Sul - Portugalia, Sukromna stredna odborna skola - Slovacia, Institut Montbui, Santa Margarida de Montbui - Spania şi Şcoala „Ion Creangă” Suceava.

Coordonatoarea proiectului de la Şcoala “Ion Creangă”, profesoara Oltea Prelucă, a declarat că “scopul acestui proiect este acela de a facilita intercunoaşterea partenerilor”. Proiectul urmăreşte mai multe obiective, precum oferirea de alternative plăcute pentru învăţarea biologiei/ştiinţei prin relaţionarea directă între teorie şi activităţile practice, observative, înţelegerea problemelor de management a vieţii lumii sălbatice, a legislaţiei în domeniu, a nevoii de protejare a diversităţii naturale, exersarea unor comportamente faţă de lumea sălbatică, în general, şi faţă de prădători, în special, exersarea/dezvoltarea competenţelor de utilizare a surselor multiple de informare, crearea unui model pedagogic bazat pe activităţile extracurriculare ca bază a unei noi strategii a învăţării, cunoaşterea celor mai importante creaţii din cultura partenerilor relative la prădători, ca premisă a educării interculturale.

Fiecare dintre cele zece şcoli partenere are de realizat, pe lângă sarcinile comune, câte o sarcină proprie, astfel încât, la finalul proiectului, fiecare să ştie despre ceilalţi cât mai multe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect european de 24.000 de euro, la Şcoala „Ion Creangă” din Suceava.
 Vizualizări articol: 1129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect european de 24.000 de euro, la Şcoala „Ion Creangă” din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei