Hemoroizi? Fisuri anale? Ştiai că şi tu poţi avea o astfel de afecţiune?
Alimentaţia necorespunzătoare, stilul de viaţă sedentar şi lucrul îndelungat pe scaun sunt factori ce predispun la bolile hemoroidale, începând de la unele simple şi uşoare ce creează disconfort şi ajungând până la tumori maligne ce pot pune viaţa în pericol, dacă nu sunt tratate din timp.
Apărută din nevoia de a acorda servicii medicale la standarde occidentale, clinica Laurus Medical a ajuns un etalon al calităţii în cadrul medical românesc. Grija noastră pentru pacient, completată de prezenţa unei echipe cu experienţa a mii de tratamente reuşite, face ca orice intervenţie în cadrul clinicii să se desfăşoare cu cât mai puţină suferinţă din partea pacientului. Stabilirea unui diagnostic precoce şi precis este extrem de importantă înainte de începerea unui tratament. În clinicile din reţeaua Laurus Medical este evaluată cu profesio-nalism starea de sănătate, oferindu-se cele mai bune soluţii medicale existente, şi se utilizează metode de tratament neoperatorii, care nu necesită internare, concediu medical sau repaus la pat.
Ce tratăm?
Boala hemoroidală, tromboza şi fisura anală, abcesele perianale, mariscele hemoroidale şi alte afecţiuni benigne ale colonului îşi găsesc rezolvarea în cadrul cli-nicii Laurus Medical, obţinându-se prin procedee de tratament neope-ratorii rezultate net superioare celor prin metodele clasice chirurgicale.
Inovaţia tratamentui utilizat în cadrul clinicilor noastre?
Tehnicile abordate (fototermocoagularea în spectrul infraroşu sau excizia şi cauterizarea cu unde radio de înaltă frecvenţă) reprezintă o alternativă modernă, nedureroasă şi eficientă la metodele operatorii clasice. Tratamentul pe care îl oferim evită disconfortul şi riscurile unei intervenţii chirurgicale şi elimină neplăcerile post operatorii, care, în cazul afecţiunilor anorectale, pot dura până la 6 luni!
Avantajele serviciilor noastre:
Toţi pacienţii veniţi cu probleme anorectale vor beneficia, în cadrul primului consult, de două investigaţii computerizate: videoanuscopia şi videorectoscopia, necesare stabilirii unui diagnostic corect. Tratamentul include şi alte două investigaţii: ecografia abdominală, ce vizualizează organele interne din regiunea abdominală, şi, respectiv, colonoscopia, ce permite inspectarea întregului colon.
În concluzie, afecţiunile canalului anorectal trebuie tratate cu seriozitate de fiecare dintre noi; netratate nu se vindecă de la sine, continuând să evolueze spre stadii mai avansate ce nu se mai pot trata decât prin operaţie!
Sediul clinicii se află pe strada Universităţii nr. 19, bl. B, în spatele Centrului Comercial Zimbru şi al magazinului Kaufland. Telefon programări: 0230-211.888 sau 0728-857.730, de luni până vineri 08 - 20, iar sâmbătă 08 - 12.
Vă aşteptăm cu încredere în clinica noastră!