În ciuda iernii, lucrările de reparaţii stradale “la rece” au demarat în forţă, patru echipe de intervenţie fiind desemnate să astupe gropile mai mari de pe şosele cu pavele.
Dacă, la începutul lunii, de astuparea gropilor cu pavele se ocupa o singură echipă, de săptămâna trecută numărul echipelor de lucru a crescut la trei, pentru ca de săptămâna aceasta patru echipe de muncitori să se ocupe de astuparea gropilor de pe şosele.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că eforturile de reparare a străzilor cu pavele sunt necesare, pentru a asigura un trafic cât de cât normal, în condiţiile în care multe străzi din Suceava au fost puternic afectate de lucrările ISPA, în vreme ce pe altele, perioadele de îngheţ-dezgheţ au dus la degradarea puternică a asfaltului.
“De asfaltări nici nu poate fi vorba acum, dar nici nu putem sta cu mâinile în sân să aşteptăm vara. Facem tot posibilul să se circule cât de cât acceptabil, am sporit numărul echipelor care se ocupă de reparaţiile stradale şi facem şi o listă de priorităţi a străzilor care să fie reabilitate anul acesta cu covor asfaltic sau doar prin plombări”, a declarat Ion Lungu.
Pentru reparaţiile stradale “la rece”, cu pavele, se folosesc în primul rând pavelele uzate, înlocuite de pe trotuare, precum şi pavele din loturile de rebuturi, cumpărate la preţuri mai mici, de la producători.
(25 ian 2011, 11:19:30
Se ,, tranzacţionează ’’ , la o adică
Votează pentru o pungă de orez
Şi orice , pe lângă , pică
Care o fi valoarea reală ?
Preţ pentru care’ţi laşi
Şi cele 10 porunci , bunăoară
Suntem şi tranzacţionabili , nu doar laşi
Personal nu m’am vândut
NU , fiindcă nu mi s-a stabilit preţul
Oare’oi pune botu’ la un pachet de unt
Să’mi trădez oraşul sau judeţul ?
Suntem săraci , cinstiţi şi ... disponibili
Care e preţul vostru , suceveni umili ? ?