Prima masă pe care pacienţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava o vor servi în 2011 este una tradiţională. Meniul de Anul Nou este unul copios, conţinând printre altele friptură de porc, sarmale şi cozonac.
Aşa a informat ieri conducerea unităţii, care s-a gândit să le o facă bolnavilor internaţi o surpriză şi să le ofere o hrană un pic mai diversificată, cu bucate specifice Sărbătorilor de iarnă.
400 de persoane îşi petrec Revelionul în Spitalul Suceava
Astfel, dacă vineri, 31 decembrie, pacienţii care nu au restricţii alimentare vor avea parte de un meniu obişnuit, cu ceai, pâine, unt şi şuncă la micul dejun, supă de fidea, cartofi ţărăneşti şi cârnăciori la prânz şi macaroane cu brânză, ceai şi pâine la cină, pe 1 ianuarie ei vor avea parte de o masă mai bogată. Meniul diversificat le va fi oferit la prânz şi va conţine supă de găluşte din griş, sarmale, friptură de porc, salată de sfeclă roşie şi cozonac. Duminică, hrana va fi la fel de consistentă.
De Revelion, în Spitalul Suceava se vor afla internaţi circa 400 de bolnavi. O singură secţie este închisă în această perioadă, respectiv Balneo-Fizio-Terapie, secţie care îşi va relua activitatea începând de luni, 3 ianuarie.
( 3 ian 2011, 11:08:07