Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 oct 2009 - Anul XIV, nr. 248 (4234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7742 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şcoala Populară de Arte

Cei mai mulţi suceveni au optat pentru cursurile de pian şi orgă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Şcoala Populară de Arte „Ion Irimescu” Suceava, cei mai mulţi suceveni au optat, anul acesta, pentru cursurile de pian şi orgă.
Având aceeaşi structură de învăţământ ca majoritatea şcolilor populare din ţară, instituţia organizează cursuri de formare şi perfecţionare în domeniul artistic: arte vizuale, coregrafie şi muzică.
În anul şcolar 2009 – 2010, afluenţa mare a fost pentru pian şi orgă, locuri disponibile existând, la această oră, doar pentru cursurile de dans modern, pentru copii cu vârsta între 7 şi 13 ani.
Şcoala Populară de Arte „Ion Irimescu” oferă, în fiecare an, posibilitatea unui studiu amănunţit în domeniul muzicii şi al artei. „Oricine îşi descoperă vreun talent ascuns apelează la noi, dar sunt şi cei care vin să înveţe să cânte la un instrument pentru a-şi câştiga existenţa. Totuşi, scopul nostru este de a-i educa din punct de vedere artistic”, a declarat directorul Centrului Cultural Bucovina, Petre Horvat, din care face parte şi Şcoala Populară de Arte Suceava.
Durata şcolarizării se face în funcţie de specializarea dorită, cursurile de dans având durata cea mai mică, de doi ani. Orele sunt susţinute de profesori de specialitate.
La Şcoala Populară de Arte se pot înscrie atât adolescenţi, cât şi adulţi, iar taxa de şcolarizare este de 450 de lei pe an.
Pe parcursul anilor de studiu, elevii desfăşoară activităţi culturale, pentru a-şi testa cunoştinţele dobândite în cadrul cursurilor.
Şcoala Populară de Arte are în subordine şi câteva secţii externe, la Stroieşti şi Ciocăneşti (dans popular) şi Izvoarele Sucevei (încondeiatul ouălor).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai mulţi suceveni au optat pentru cursurile de pian şi orgă.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cei mai mulţi suceveni au optat pentru cursurile de pian şi orgă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei