Managementul companiei este asigurat de către Frank Hajdinjak, în calitate de director general, şi Marc-Daniel Buck, Heinz Rosenbaum şi Axel Vehn, în calitate de directori generali adjuncţi.
Noua companie holding, după cum a mai spus directorul general Frank Hajdinjak, identifică, dezvoltă şi recomandă strategii şi politici pentru grupul de companii E.ON din România, şi oferă consultanţă de management pentru acestea.
„E.ON România îşi asumă rolul de companie platformă şi susţine companiile E.ON operaţionale în România pentru realizarea obiectivelor principale: asigurarea securităţi furnizării de gaze naturale şi energie electrică, cât şi pentru creşterea portofoliului de clienţi. În acest fel, E.ON îşi va consolida poziţia pe piaţa de energie din România”, a mai completat Frank Hajdinjak.
„Fuziunea nu va înrăutăţii sistemul”
Conducerea E.ON România a precizat ieri că prin această fuziune „se va vorbi cu o singură voce şi vom eficientiza activitatea”. Pentru toţi consumatorii de gaz şi electricitate „procesele vor fi mai eficiente şi toţi consumatorii vor avea servicii mai bune”. Un alt avantaj al fuziunii va fi acela că „va exista o singură interfaţă către ANRE, către reglementator, către toate autorităţile”.
La finalul conferinţei, directorul general Frank Hajdinjak a mai precizat că „furnizarea a necesitat anumite costuri, dar sinergiile vor fi pozitive. Această fuziune nu va înrăutăţii sistemul, în situaţia de criză finaciară mondială, dar nu ne aşteptăm la îmbunătăţiri extraordinare”.