Publicul a venit în număr mare la spectacol, pentru a se bucura aproximativ două ore de cele mai îndrăgite colinde interpretate de Paul Surugiu: „Seara de Crăciun”, „Colind de Crăciun”, „Leru-i ler”, „Colind pentru părinţi”, „Împodobeşte mamă bradul”.
Ca de fiecare dată, Fuego a transformat spectacolul într-o poveste de iarnă, din care nu au lipsit nici versurile semnate de maestrul Grigore Vieru, pe care Fuego le recită de câte ori are ocazia în spectacolele sale. Poetul din Republica Moldova i-a trimis un trofeu lui Fuego, cu regrete că nu a putut să ajungă, din motive de sănătate, la spectacolul de la Suceava.
Dans şi armonie
Artistul a reuşit să introducă publicul în atmosfera caldă a unei seri de Crăciun, din care nu au lipsit bradul împodobit, sunetul clopotelor, luminile (multe efecte speciale), roşul şi verdele, „îmbrăţişate” ca într-o simfonie a culorilor şi muzicii.
Fuego a fost acompaniat de orchestra sa alcătuită din Cristian Popa, George Parang, Marius Popescu şi Sergiu Sovăială. Regia artistică a spectacolului a fost semnată de Paul Surugiu.
Invitaţi speciali ai artistului au fost doi tineri dansatori, fraţi gemeni, care au încântat ochiul şi sufletul fiecărui spectator cu evoluţiile lor. Fie că au intrat în rolul unor îngeri adevăraţi, îmbrăcaţi în alb şi purtând aripi, care la final au ridicat spre cer un porumbel adevărat, fie că au purtat ţinute elegante, asemeni marilor dansatori profesionişti, evoluţia lor a plăcut sucevenilor şi pentru asta au fost aplaudaţi.
Flori, îmbrăţişări şi aplauze
La fel ca şi în alţi ani, dar ceva mai puţin gălăgioşi, la spectacol au fost foarte mulţi copilaşi, care, în repetate rânduri, au urcat pe scenă pentru a-i oferi artistului buchete de flori. O fetiţă s-a apropiat de artist şi i-a spus „vreau să te iubesc!”. Bineînţeles că a primit o îmbrăţişare din partea artistului. O altă admiratoare a lui Fuego i-a oferit în dar un coş cu colăcei, o icoană şi o traistă ţesută cu motive naţionale.