La una dintre secţiile de vot s-a prezentat un candidat la funcţia de senator şi, deşi era o persoană cunoscută în judeţ, preşedintele secţiei i-a solicitat să se legitimeze. Oaspetele s-a conformat, nu a generat incidente, dar ulterior s-a arătat deranjat că nu a fost recunoscut din presă şi chiar a reproşat telefonic organizatorilor locali că nu au plasat la secţii oameni mai „maleabili”. Pentru că a procedat cât se poate de legal, preşedintele în cauză a fost însă felicitat pentru corectitudine şi nu apostrofat, cum ar fi dorit candidatul iritat.
O altă situaţie inedită a fost legată de solicitarea urnei mobile. Un domn în vârstă a telefonat şi a cerut insistent să voteze, a cerut deplasarea de urgenţă a urnei mobile pentru respectarea dreptului său de cetăţean, dar a refuzat să se recomande şi a închis nervos telefonul când i s-a explicat politicos că solicitarea trebuie bazată pe documente şi date concrete.
La cele 14 secţii de votare din municipiul Câmpulung Moldovenesc, până la ora 15 s-au prezentat la urne 24,3 la sută din alegători şi au fost depuse legal 3 solicitări pentru deplasarea urnei volante. Pe listele electorale permanente din municipiul Câmpulung Moldovenesc au fost înscrise în total 17425 persoane.