Toţi cei prezenţi joi seară la restaurantul din inima Sucevei au avut parte de un meniu specific, care a cuprins platouri reci cu mezeluri de casă, brânzeturi şi crudităţi, dar şi platouri calde cu ceafă şi costiţă la grătar, cârnăciori, tochitură, sarmale, completate cu mămăliguţă, cartofi ţărăneşti, scrijele, smântână, mujdei şi murături. Răsfăţul a continuat cu un desert savuros alcătuit din clătite la cuptor, tocinei, papanaşi şi măr copt.
Atmosferă tradiţională
Spectacolul culinar a fost intercalat de momente artistice susţinute de Ansamblul de Copii şi Tineret ”Balada Bucovinei”, Angelica Flutur, Sorin Filip, Lucica Păltineanu, Leonard Zamă, Ionuţ Ţanţa, Elena Simionesei Chitic şi Cătălin Sîrbu.
Sucevenii prezenţi la evenimentul organizat împreună cu Selgros au avut ocazia să intre în ritmul dansului şi cântecului popular românesc, alăturându-se artiştilor.
Distracţia, care a început în jurul orei 19.00, s-a prelungit până târziu în noapte, timp în care publicul a savurat atât preparatele şi băuturile tradiţionale, cât şi momentele artistice.