„A fost o misiune fără pistoale, care s-a derulat după o reţetă a bucătarului popotei noastre. În afară de agentele care sunt angajate la birouri au lucrat şi angajaţii de la popotă”, a dezvăluit comisarul şef Andronic planul de bătaie al misiunii.
„Cartuşele” pentru butoaiele şi borcanele din rezerva strategică a popotei IJPF Suceava au sosit tocmai de la Suceava, de la piaţa en-gros.
„Am optat pentru această variantă pentru că preţurile erau mai mici. Avem şi facturi, toate documentele sunt în regulă”, a mărturisit adjunctul şefului IJPF Suceava.
În pivniţa popotei au fost rânduite ca într-un rastel castraveţi muraţi, ardei iuţi, dar şi zarzavaturi, câteva sute de kilograme, după aprecierile celor care au coordonat acţiunea.
„Urmează să mai punem şi alte murături pentru a asigura proviziile necesare pentru întreaga iarnă”, a anunţat comisarul şef Gheorghe Andronic.
Chiar dacă acest tip de misiuni nu este trecut în fişa postului, se pare că „voluntarii” pentru viitorul lot de castraveţi, gogonele şi varză va fi recrutat tot din rândul personalului feminin al instituţiei.
( 3 oct 2008, 11:29:52