Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iul 2024 - Anul XXIX, nr. 157 (8686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5135 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Boala fără leac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isteria naţională dezlănţuită după parcursul modest şi calificarea absolut norocoasă în optimi de finală la Euro '24 m-aş fi aşteptat să se domolească oarecum din momentul eliminării, mai ales că în fața Olandei, echipanumită România practic nu a existat, din moment ce nu a avut nici măcar un singur şut pe poartă, în pofida "ameninţărilor" că vom face şi vom drege. N-am făcut nimic, iar de dres, poate doar... busuiocul, că la asta suntem chiar pricepuţi! Reamintesc, cu cifre, parcursul României: 4 meciuri jucate: 1 victorie, 1 egal, 2 înfrângeri. Vi se pare mare şmecherie după toţi anii de insuccese şi chiar de catastrofe? E asta răsturnarea cu 180 de grade a statutului de loseri profesionişti, adică transformarea lor în mari învingători? N-aveţi decât să credeţi ce vreţi, de fapt ce vor ei, paraziţii ăştia nenorociţi pe nume Stoichiţă, Burleanu, Iorgulescu şi restul bandei de profitori ordinari care, cred eu, pun zilnic lumânări canaţia să rămână veşnic fericită cu înfrângeri în numele "marii familii", care să se simtă "nu al 12-lea, ci jucătorul nr. 1!", cum le-a ieşit întocmai şi la timp găselniţa (aproape penală, din moment ce înfrângerile şi jocul adesea ruşinos nu mai suntvina lor, a împiedicaţilor şi a golanilor federali, ci a poporului, jucătorul nr. 1!). Moţul la toată porcăria este închinarea la Edward cala sfintele moaşte, de parcă antrenoratul pe Terra începe şi se sfârșește cu ăsta. Mai tre' să apară doar bocitoarele care să behăie: "Un' te duuuci, Ediiii, şi pe noi cuuuuuiiii ne laaaaași!?". În loc de analiză corectă, lucidă şi de măsuri necesare abordării cu şanse a următoarei campanii, găsim eroi acolo unde nu-s şi ne lăsăm manipulaţi sentimental de nişte profitori ordinari de pe urmaprostiei noastre. E o boală fără leac, se pare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boala fără leac.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Boala fără leac4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei