Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2024 - Anul XXIX, nr. 136 (8665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un fel de comasare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se apropie momentul debutului la EURO 2024 și încă nu se simte nicio vibrație, nicio emoție. Și asta pentru că România a fost conectată la niște alegeri politice amestecate cum numai unor hahalere le putea trece prin cap. Când spun România, nu mă refer chiar la toată, știu că prezența la urne a fost pe la jumătate, dar stresul a afectat mai multă lume. Nu am date statistice, dar înclin să cred că o bună parte din iubitorii sportului sunt activi și în politică, că și aici se joacă meciuri, și aici se fac blaturi, și aici se fură, și aici banii și grobianismul fac legea. Rareori însă se întâmplă și ceva spectaculos. La fotbal, la sport în general, avem ceva mai mult noroc. Oare se va întâmpla asta în Germania, ne va oferi naționala noastră spectacol? Asta poate însemna și rezultate, că doar nu suntem între pretendentele la titlu. Și oricum, nici favoritele nu prea împletesc spectacolul cu rezultatele, e mai degrabă o excepție. Dincolo de analize, care se fac cu mintea, inima ce vă spune? Mie îmi spune că trebuie sper. Oricum, abia aștept să mă așez cu o bere rece în fața televizorului, acasă sau la terasă, în timpul zilei sau pe seară. În definitiv, vor fi o groază de meciuri, polul de interes nu trebuie să fie numai pe ai noștri. La un moment dat va începe și Wimbledonul și atunci să te ții comasare... Apropo de tenis, la recent încheiatul turneu de la Roland Garros mi-a scăpat o performanță a unei jucătoare românce, Gabriela Ruse. Dau vina pe ce scriam mai sus, pe politică. Se pare că Gabriela se simte mai bine la dublu, ea ajungând până în semifinale împreună cu jucătoarea din Ucraina, Kostiuk. E drept, în sferturi au beneficiat de neprezentarea adversarelor, dar până atunci lăseră pe drum două cupluri favorite, #7 și #9. În semifinală au pierdut în 3 seturi în fața italiencelor Erani și Paolini, aceasta din urmă finalistă și la simplu. Din păcate pentru ea, pierzătoarea îm ambele. Ruse a urcat pe locul 75 WTA la dublu, și este abia a doua româncă în prima sută, după Monica Niculescu (34). Foarte curând cele două se vor încrucișa în clasament, căci sunt șanse ca Gabriela să se specializeze pe dublu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fel de comasare.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un fel de comasare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei