Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 116 (8645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Salbă de baraje

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a tras linie în mai multe campionate, în al nostru de mai mult ori, și încă se mai trag! Avem barajele în partea de jos, la retrogradare, avem și... la mijloc – chiar așa, întrucât Oțelul și U Cluj acolo s-au situat în clasamentul general, presupunând că există unul. Așa cum anticipam, a fost un duel între cei doi antrenori din generația de aur a jucătorilor la națională. Din păcate pentru el, după finala Cupei, Dorinel Munteanu a pierdut un alt duel în sistem eliminatoriu, dar asta n-ar trebui să umbrească sezonul bun al Oțelului. În schimb, Neluțu Sabău și-a câștigat la acest baraj dreptul la un nou baraj, unul la vârf, pentru Europa. Adversară îi va fi cealaltă Universitate, din Craiova, antrenată mai nou tot de un fost component al generației de aur, Gâlcă. E drept, a fost un fel de ștafetă între cei doi, Sabău și Gâlcă nejucând prea multe meciuri împreună sub tricolor. Nu pot ști rezultatul ultimul meci din play-off, Rapid – FCSB, cu gazdele încercând să spele rușinea acestei căderi uluitoare de pe locul secund pe ultimul. După părerea mea e imposibil să se spele, chiar dacă s-ar repeta acel 4-0 de la sfârșitul sezonului regulat. Rapidul a etalat eșecul perfect, la toate nivelurile, de la jucători, antrenor, conducere, finanțator și până la... suporteri! Da, fiindcă aceștia, în special ”ultrașii”, și-au abandonat rolul lor primordial de a susține echipe pentru a protesta că... se aplica legea.

Au fost momente absolut emoționante pe două stadioane din Europa, Sâmbătă, la Leverkusen, s-a sărbătorit primul titlu din istorie, obținut cu stil, fără înfrângere în sezon. Ceva irepetabil, aș zice! Iar duminică, deși titlul se sărbătorea la Manchester, de către City, spiritul adevărat a fost pe Anfield, la meciul de despărțire dintre Klopp și Liverpool. Mai rar așa ceva, o asemenea simbioză dintre un club emblematic al fotbalului englez și un antrenor străin, mai ales din Germania, eterna rivală în sport și nu numai. Un timp, nimic nu va mai fi la fel, nici pentru antrenor, nici pentru club.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salbă de baraje.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Salbă de baraje5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei