Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 111 (8640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Aproape salvată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Neverosimiladesfăşurare a campionatului nostru de ce-o fi el, că numai de fotbal nu pare, s-a semiterminat, în sensul că deşi s-a dus şi parcursul "regulat", deşi s-a terminat şi panarama de play-out, parodia încă nu a luat sfârşit, urmând încoronarea tâmpeniei: barajul între două din cele care ar vrea să rămână în Superligă(bună glumă cu denumirea, aşa-i?) şi două din cele care ar avea teoretic voie să promoveze, întrucât în acelaşi eşalon numit "inferior" (cum poate fi ceva inferior unui set de echipe absolut inferioare e oaltă chestiune, şi ține de logică şi de semantică) există şi alte echipe plasate încă mai bine, dar care cică n-au drept de promovare, ceea ce naşte fireascaîntrebare: atunci la ce morţii (şi răniţii!) mai participă!? Ultima etapă a parodiei de play-off a adus, zic eu, numai rezultate aşteptate, iar semisalvarea Botoșaniului s-a produs după ce, pe la o bucată, aceasta era retrogradatădirect, victimă a sistemului idiot care zice că la egalitate de puncte intrăîn discuţie criteriul... clasamentului de dinaintea play-off-ului! În plus, să nu conteze golaverajul încă n-am auzit vreodată! Aşadar: Cluj nu putea să nu bată la Voluntari, Săbău neputând uita că din cauza echipei ăleia săteşti n-a prins play-off-ul. În plus, la Cluj sunt şi fotbalişti, ceea ce la Voluntari nu se prea arată. De asemenea, Poli Iaşi pornea favorităcontra Petrolului, echipărămasă fără obiectiv, după ce îşi urcase sacii în căruţă. Ceea ce a salvat Botoşaniul, dincolo de înfrângerea Voluntariului, a fost aceea a Craiovei, o echipă care uneori a jucat atât de frumos în campionat, dar unde n-a fost linişte nicio clipă. Una peste alta, Botoșaniului i-a vâjiit glonţul pe la ureche minute bune. Acum, dublacu Mihoveni ar trebui să fie un fel de defilare. Dar pentru sezonul următor, trebuie achiziţii: multe şi de calitate. Hai Valeriu, hai Botoşani!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape salvată.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Aproape salvată4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei