Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 103 (8632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Para snooker!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campionatul Mondial de Snooker a început de vreo săptămână și ceva, aproape două. După cum aceia dintre dumneavoastră care sunt pasionați de acest sport încântător (și mare consumator de timp!) știu, principala țintăde urmărit este dacă Ronnie O'Sullivan va reuși să devină primul jucător care să câștige trofeul suprem de 8 ori, în acest moment împărțind gloria cu alți doi mari sportivi care dețin, cael, câte 7 titluri. Știți probabil și că pentru mine Ronnie este echivalentul lui Real Madrid din fotbal sau algrupului Rolling Stones din muzică. În acest sezon, Ronnie a câștigat deja 5 turnee importante și este în continuare, adică de câțiva ani deja, locul 1 în clasamentul mondial, ceea ce îl îndreptățește să spere că își va atinge obiectivul. Până acum însă, când s-a ajuns la sferturile de finală, a jucat prost. Spre norocul lui imens, adversarii săi au jucat încă mai prost, facilitându-i parcursul către fazele finale. Ba mai mult, ceilalți pretendenți la trofeu au fost și ei eliminați, unul după altul, încă din primul tur plecând acasă actualul campion mondial, Luca Brecel, dar și Mark Selby, iar ultimul eliminat (și cel mai periculos) fiind locul 2 mondial, Judd Trump, bătut de un Neica Nimeni, pe numele său Jak Jones! Foarte ciudat e că în sfertul de finală care încă se desfășoară (acum scorul e 6-5 pentru Ronnie), el îl întâlnește pe un alt fost campion mondial, pe Stuart Bingham. Amândoi joacă mizerabil, oribil, făcând niște greșeli nu de începători, ci de necalificați, ceea ce l-a făcut pe un mare iubitor de snooker să mă sune în timpul meciului ca să mă întrebe dacă la Paralympics este și snooker... unde, zice el, ar fi admiși fără întrebări cei doi, Ronnie și Stuart!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Para snooker!?.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Para snooker!?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei