Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 76 (8300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Se finalizează miracolul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă fac o mărturisire: iniţial scrisesem cu totul altceva, şi chiar începuse să-mi pară rău. Numai că un accident tehnic a făcut ca articolul iniţial să dispară în neant, astfel încât, dacă tot trebuie să rescriu, atunci măcar să fac ceea ce trebuia, adică să îi aduc elogiul pe deplin meritat Soranei Cîrstea, cea care ne aduce aproape zi de zi nu doar bucuria victoriei, ci momente de reală încântare prin jocul său care este absolut superb. Mi s-a întâmplat să pot urmări absolut toate partidele ei din parcursul nord-american, iar acum, în momentele când (re)scriu această rubrică, mai sunt doar două ore până la semifinala în care Sorana se întâlneşte pentru a 11-a oară în cariera cu cehoaica Petra Kvitova, câştigătoare de două ori a unor turnee de Grand Slam. Până acum, Kvitova conduce cu 6-4, dar pariez cu dv că în momentul în care veţi citi acest articol scorul va fi 6-5. Nu mi s-a întâmplat de foarte mulţi ani ca atunci când joacă o româncă să nu simt ghimpi în inimă, aşa cum constat acum, urmărind turneul de la Miami: n-am avut absolut nicio emoţie la meciurile Soranei, nici măcar cu Sabalenka. Sorana degaja o atât de mare siguranţă în joc şi etalează un psihic de oţel, de parcă în pielea ei s-ar fi strecurat o cu totul altă fiinţă decât aia care urlaca apucata la propria-i echipă, certatăcă de ce n-o susţine cât şi-ar fi dorit! Transformarea Soranei ține de miraculos, iar eu cred din străfundul fiinţei mele că miracolul se va finaliza cu cea mai mare victorie din cariera atât de ezitantă până acum a Soranei. Iar dacă n-o fi să fie, eu oricum mă declar fericit de ce am văzut până acum. Hai Sorana!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se finalizează miracolul?.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Se finalizează miracolul?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei