Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 70 (7071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sindromul Stockholm

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am început ca niște victime, iar până la urmă am fraternizat cu agresorul. N-am dat decât un gol, ca să nu-l supărăm, și nici noi să nu părem prea slabi și resemnați. Nu cred că trebuie să mai vorbim despre dezamăgire în ceea ce privește rezultatele echipei naționale. Mai degrabă e chestiune de hazard. Când am terminat la egalitate cu Serbia, 2-2, am avut noroc sau poate am beneficiat de norocul lui Țucudean. Acum am avut ghinion de neșansa lui, dacă mi se permite această exprimare. Sigur că și cu Suedia puteam să ne scoatem. Primul gol a fost ciudat rău, Manea s-a dus la intercepție ca la mijlocul terenului, atingând mingea doar cu crampoanele, Grigore a respins în adversarul direct care s-a trezit cu mingea pe tavă, iar Tătărușanu încă n-a apucat să învețe poziționarea picioarelor la de Gea sau ter Stegen. Și aici zicea Contra că stăm cel mai bine, la portari. Corect, prin comparație cu alte compartimente, dar în absolut Tătărușanu e doar un portar bun și atât. Dacă era foarte bun, juca la o echipă de Liga Campionilor. În centrul defensivei, pe oricare parte am fi sucit-o, cu sau fără Chiricheș, tot prost ieșeam. Săpunaru și Grigore aveau fiecare cotă de 4 pentru cartonaș galben, am pariat separat pe fiecare, gândidu-mă că n-o să am emoții pentru dublarea banilor, unul din ei sigur se îngălbenește. A fost bonus, s-au îngălbenit amândoi. În locul lui Contra aș ține geana pe nou-venitul de la Mediaș la FCSB, cred că e ceva stofă acolo.

La mijloc, Chipciu a făcut uitate ultimele meciuri la națională, adică alea bune, de data asta fiind o adevărată mașină de pierdut mingi. Băluță chiar nu e rău, are personalitate și cred că poate reprezenta un punct fix al naționalei pe termen lung. Răzvan Marin – clar sub posibilitățile sale, assistul nu poate șterge impresia generală, mai cu seamă acel voleu ratat. Mitriță – și mai mult sub standard, dar el a jucat în linia de trei de susținere, deci mai mult mijlocaș decât al doilea atacant. Cât despre Stanciu, el a mișcat cât timp n-a fost rezultatul defavorabil, dispărând apoi când era mai mare nevoie. Cu atât mai puțin ne puteam aștepta să redreseze Ianis Hagi situația, introdus sub presiune. Pușcaș a fost într-o situație ingrată în prima repriză, ca unic vârf, nealimentat cu mingi, reușind totuși să-și creeze o ocazie la acea lansare stingheră. Keșeru – oportunist, cum îi stă bine unui vârf, dar nu-l văd mai mult decât o soluție de back-up, adică exact ce a fost. Ar trebui să batem Faroe la 3 goluri ca să nu cădem deja în depresie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindromul Stockholm.
 Vizualizări articol: 1413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sindromul Stockholm5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei