Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2017 - Anul XXII, nr. 277 (6693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9745 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4568 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Vernisaj

Primul salon anual al Grupului „Domino” a fost deschis la Muzeul de Istorie Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de ieri şi până la finele lunii decembrie, la etajul II al Muzeului de Istorie din municipiul Suceava pot fi admirate lucrările expuse în cadrul primului salon anual al Grupului artistic independent „Domino”.

Vernisajul acestuia a avut loc ieri după-amiază, în prezenţa unui public numeros, de toate vârstele, cele 37 de lucrări selecţionate şi expuse adresându-se celor interesaţi atât de pictură şi grafică, cât şi de sculptură.

„Acesta este un salon atipic, pentru că de regulă saloanele sunt organizate anual, ori noi ne-am înfiinţat cu mai bine de trei ani în urmă. Această expoziţie conţine o selecţie de lucrări din cei trei ani, urmând ca de anul viitor, dacă suntem sănătoşi, să organizăm salon anual, doar cu lucrările realizate în anul respectiv”, a precizat Tiberiu Cosovan, iniţiatorul grupului „Domino”, celelalte „laturi egale, perpendiculare”, fiind Iosif Csukat, Iulian Dziubinski şi Gheorghe Ropciuc.

Lucrările acestora sunt îmbinate în cadrul expoziţiei cu cele ale artiştilor plastici invitaţi - Radu Bercea, Mircea Dăneasă, Viorel Holovciuc, Toader Ignătescu, Anghel Vasile Siminiuc şi Konstantyn Ungureanu BOX. Fiecare dintre expozanţi a primit, în aplauzele publicului, diploma de participare şi afişul evenimentului, să le păstreze ca amintire.

Grupul „Domino” a fost constituit în vara anului 2014, pe criterii de prietenie şi compatibilitate între membrii fondatori, care şi-au propus, de la bun început, să reabiliteze pictura în „plein air” şi trăirea momentelor de emoţie artistică autentică în mijlocul naturii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul salon anual al Grupului „Domino” a fost deschis la Muzeul de Istorie Suceava.
 Vizualizări articol: 2096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
Primul salon anual al Grupului „Domino” a fost deschis la Muzeul de Istorie Suceava4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei