Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” din Gura Humorului a organizat joi, 15 noiembrie, Balului Bobocilor, eveniment cu tradiție, care anul acesta s-a desfășurat sub motto-ul „Curcubeul culorilor”. A fost un spectacol complet, presărat cu muzică, dans, scenete și multă voie bună. CSEI ”Sf. Andrei” din Gura Humorului se poate mândri cu mulți elevi, fete și băieți, care de care mai frumoși și mai talentați. Câțiva dintre ei, plini de elan și foarte determinați, au intrat în cursa pentru desemnarea titlului de Miss și Mister Boboc 2018. Pe 15 noiembrie au fost selectate șase echipe, care s-au confruntat pe scenă pentru obținerea faimosului titlu.
Probe de concurs
Stăpânindu-și emoțiile, încercând să pară cât mai originali și carismatici în același timp, să-și pună în valoare calitățile, proaspeții boboci au dat dovadă de atitudine, stil și au arătat că au umor. Frumoasele fete au arătat că pot merge foarte bine pe tocuri, că au calități fizice remarcabile și că pot face față unui asemenea concurs. Mai zâmbitoare sau mai serioase, mai concentrate sau cu mai multă atitudine, toate au arătat că au ceva special și că merită să ajungă pe podiumul mult râvnitului concurs. Bobocii din anul acesta au dorit să-și arate personalitatea și talentul lor la dans. Astfel, ei au încercat să impresioneze partenerele, juriul, dar și colegele din public, în pași de dans... Titlul de Miss Boboc a fost câștigat de eleva Gabriela Boroianu, iar elevul Eduard Scheuleac a fost desemnat Mister Boboc, dar toți elevii participanți au primit diplome și premii. Premiile de la această ediție au fost asigurate de sponsorii Liliana Ciocoiu și Gabriela Poclitaru.
Program artistic
Pe lângă probele din cadrul concursului, publicul a putut să se mai delecteze cu un dans modern pregătit de elevii claselor de profesională, coordonați de pedagog Hrițcu Manuela, de sceneta intitulată „Castravetele…!”, interpretată de elevii coordonați de pedagog Catargiu Diana, de melodiie populare interpretate de elevul Șerban Alexandru, precum și de fostul elev al școlii, Marian Dafin. Pregătirea elevilor concurenți a fost asigurată de profesoarele Țenovici Paraschiva și Buburuzan Casandra, în colaborare cu profesoara pensionară Crăciun Larisa. Muzica a fost asigurată de pedagogul Zbârcea Ionuț, afișele și diplomele pentru concurs au fost realizate de profesoara Culidiuc Militina Cleopatra, iar fotografiile de la eveniment au fost realizate de profesoara Chichifoi Mariana. Întreaga activitate a fost supervizată de directorul Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului, profesor Ciocoiu Mihail, de director adjunct Poclitaru Narcisa Cătălina și de consilier educativ Istrate Isabella Maria. Proiectul educativ – cultural a fost inițiat și realizat de profesoarele Irimia Matei Elena, Codrean Elena și Simeria Maria.