UAT MUNICIPIUL RĂDĂUȚIanunță:
Începerea activităților din cadrul proiectului „PROIECT CU MAI MULTE ACTIUNI DE INVESTITII PRIVIND ÎNFIINTAREA MAI MULTOR PUNCTE PUBLICE CU TOALETE, DUSURI SI MASINI DE SPALAT ÎN PUNCTELE TERMICE 3, 4, 7 SI 8” – cod SMIS 151282.
Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 9 „Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014 - 2020”, Prioritatea de investiții 9.1 „Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC)”, în baza Contractului de finanțare nr. 7539 / 26.01.2022, încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul Regiunii Nord - Est.
Obiectivul general al proiectului: „Obiectivul specific al proiectului este reducerea numarului de persoane aflate în risc de saracie si excluziune sociala, prin masuri integrate, prin realizarea investițiilor cu finanțare de tip FEDR (POR) asigurându-se complementaritatea cu investițiile de tip FSE (POCU), investiții integrate, cu un caracter specific de combatere a excluziunii sociale.”
Obiectivul general al proiectului se subsumează obiectivului specific al priorității de investiții 9.1 – Dezvoltarea locală plasată subresponsabilitatea comunității, respectiv Apelului de Fișe de proiecte POR / GAL Urban Rădăuți / 2020 / 9 / 1 / OS 9.1, maiexact prin crearea de locuri de muncă pentru persoanele aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.
Obiectivele proiectului sunt în corelare cu Strategia Națională privind incluziunea socială și reducerea sărăciei pentru perioada 2015 –2020 cât și cu Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației “GAL Urban Rădăuți” mai exact urmăresc “Reducerea numarului de persoane aflate în risc de saracie si excluziune sociala, prin masuri integrate”
Obiectivele specifice ale proiectului:
1. Imbunatatirea calitatii vieții pentru locuitorii din Municipiul Radauti, judetul Suceava. Obiectivul vizeaza realizarea investițiilor, cu impact pozitiv asupra calitatii vietii populatiei municipiului.
2. Asigurarea unui management eficient al proiectului, astfel încât sa se asigure îndeplinirea conditiilor de eligibilitate a tuturor cheltuielilor si sa se obtina rambursarea integrala a cheltuielilor eligibile aprobate prin contractul de finantare Pentru indeplinirea acestui obiectiv specific va fi realizata activitatea 2 - Managementul proiectului. Resursele umane implicate pentru atingerea acestui obiectiv sunt membrii UIP si expertii externi care vor fi subcontractati pentru servicii de management al proiectului
3. Contribuie la imbunatatirea urmatoarelor obiective ale Strategiei de Dezvoltare Locala: spatii publice urbane
4. Reducerea numarului de persoane aflate în risc de saracie si excluziune sociala, prin masuri integrate - Obiectiv Specific OS 9.1
Data începerii proiectului:26.01.2022
Data finalizării proiectului:31.12.2022
Locul de implementareal proiectului este în Municipiul Rădăuți, la punctele termice nr. 3, 4, 7 si 8, amplasate astfel:
- Punctul termic nr. 3 situat in municipiul Radauti, strada Granicerului, nr. 6, judetul Suceava, nr. cad 54086, CF 54086
- Punctul termic nr. 4 situat in municipiul Radauti, strada Mihai Viteazu, nr. 10, judetul Suceava, nr. cad 54089,
- Punctul termic nr. 7 situat in municipiul Radauti, strada Gen. Iacob Zadik, nr. 25, judetul Suceava, nr. cad 39945,
- Punctul termic nr. 8 situat in municipiul Radauti, strada Stadionului, nr. 4, judetul Suceava, nr. cad 54062
Valoarea totalăa proiectului este de 765.625,18 lei, din care 602.541,08 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.
Persoană de contact:Loghin Bogdan Andrei - Primar
UAT MUNICIPIUL RĂDĂUȚI
Date de contact: Adresa: str. Piaţa Unirii, nr. 2, Municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, România, cod poștal 725400
Telefon: 0752.121.737, e-mail: programe@primariaradauti.ro
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020