Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

De Ziua Tineretului

Lansarea primului ONG pentru promovarea muzicii electronice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De Ziua Tineretului (2 mai), la Suceava s-a lansat oficial prima organizaţie neguvernamentală de tineret (ONG) din judeţ pentru promovarea muzicii electronice la nivel local, naţional şi internaţional „Youth Can Do It”. Evenimentul a avut loc în Clubul „Office”.

Zeci de tineri îmbrăcaţi cu tricouri pe care era imprimată sigla organizaţiei au constituit grupul de animatori ai unei petreceri în care DJ Verony şi DJ Cornel (vicepreşedinte al asociaţiei de tineret), cu şapte ani, respectiv zece ani de activitate ca DJ, au fost invitaţii speciali.

O surpriză plăcută pentru cei prezenţi în seara de vineri în Clubul „Office” a fost evoluţia lui DJ Cipriano, acesta demonstrând numeroşilor tineri care au umplut la maxim cochetul club că muzica electronică de calitate se află în Suceava „la ea acasă”.

Modelul propus de „Youth Can Do It” se numeşte Night Music.ro, ca şi site-ul în care cei care apreciază muzica electronică pot afla informaţii suplimentare despre această organizaţie, în rândul căreia se regăsesc atât membri din judeţul Suceava, cât şi din ţară şi străinătate.

 

DJ Briguglia din Italia, invitat în Discoteca „Shock”

Petrecerea din Clubul „Office”, prin proiectul „Noapte Albă”, realizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret, în colaborare cu Direcţia de Sport, Consiliul Local şi Primăria Suceava, Fundaţia „Ana” şi Asociaţia „Juventus”, a fost pigmentată de premii oferite celor mai talentate dansatoare şi celor mai dinamice grupuri din discotecă, atmosfera fiind de sărbătoare.

Ziua Tineretului a fost sărbătorită în „Office” de membri diferitelor organizaţii de tineret politice şi apolitice, ai administraţiei, Direcţiei pentru Tineret, Centrului de Tineret, mass-media.

Trupa „Mandinga”, aflată cu treabă prin Suceava (a susţinut în aceeaşi zi un concert la Cetatea de Scaun), a ales să-şi petreacă seara de vineri alături de tinerii din Clubul „Office”.

Muzica electronică constituie o reală alternativă pentru petrecerea timpului liber, echipa de organizatori anunţând că următorul eveniment va fi organizat pe 9 mai, de Ziua Europei, la Discoteca „Shock”, unde invitat special va fi DJ Marco Briguglia, din Italia. Sunt aşteptaţi şi atunci tineri, indiferent de preferinţele politice, elevi şi studenţi care doresc să-şi petreacă timpul liber într-o atmosferă de calitate.

Tot de Ziua Tineretului, a fost organizat la Suceava un cros, pentru promovarea ideii de mişcare. Unul dintre participanţi, Gheorghe Vasile, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a câştigat o excursie în Tunisia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea primului ONG pentru promovarea muzicii electronice.
 Vizualizări articol: 1119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Lansarea primului ONG pentru promovarea muzicii electronice5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NightMusic RullZ trimis de
( 6 mai 2008, 18:47:13
super super tarewinking va asteptam si in Shock intr-o atmosfera demna de Night Musicwinking ce sa zic? YOUTH CAN DO ITbig grin
2.   FCK OFF trimis de
( 6 mai 2008, 23:56:40
Mey, prostutilor... in timp ce voua v-i se pare ca facetzi ceva interesant, toate finantarile si tot malaiul ajunge in buzunarele mari ale lui Grosar si Todireanu. Aaahhh, era sa uit....sunteti penibili, nici unu' nu aveti vreo treaba cu DJ-ala. Nu poti fi DJ daca iti alegi o porecla penibila si te faci ca invarti 2 butoanelaughing Chiar daca ai 53 d ani de experienta ca ioji de la shock. Ratatilor, mai bine mergeti la scoala... Sau mai bine incercati sa intrati pe piata cu ceva nou, de ex o revista culinara. Inseamna ca toti carlanii care stau in fata magazinului Bucovina si cersesc bani pt Asociatia si Fundatia amintita in articol, iau bani ca sa va facetzi voi tricouri si afise???? Sunteti penibili si meritati sa va intoarceti cat mai repede in anonimatul din care v-ati ridicat cu 7 cm. Marsh la culcare, copii naivi!!!
3.   Pt dj pantalon trimis de
( 7 mai 2008, 00:12:52
baiatule...mai bine taci din gura...k esti prea "destept" k sa iti dai cu parerea despre ceea ce se intampla!cred k e mai bine sa mergi tu la scoala si sa inveti ca nu stiu dak ai mai mult de 17 aniwinking

vezi k ai de invata tabla inmultirii...te sun eu...pantalonlaughing) ce poreclalaughing) bafta cu reteta ta culinaralaughing
4.   Frustrati intr-o tara frustrata trimis de
( 7 mai 2008, 10:38:29
ok deci intotdeauna o sa fie frustrati care o sa ne critice,asa e tara asta,cand incerci sa faci ceva frumos,restul te trag in jos in mocirla

eu zic sa nu ii bagam in seama si sa ne vedem de ale noastre ahh si apropo de tricouri:))) au fost luate de banii fiecaruia de eu platesc pt tricoul meu..asa ca mai bine taci daca nu stii

si apropo daca esti uh asa de destept si bun in toate dc nu incerci sa mixezi si uh sa vezi cat de "usor" e sau sa te apuci de productii????

ma dezgusti
5.   Salut trimis de
( 7 mai 2008, 10:41:20
parerea mea e urmatoarea...Pantalon e manelist iar voi restul ar trebui sa va vedeti de treaba sa nu va abateti de la ce va propuneti sa faceti.DJ Pantalon am impresia ca nu stie cu ce se haleste dj-iala si habar nu are cum sa dea un fade dar sa trecem peste aspectele astea.Mi se pare o idee buna si chiar as vrea sa aud numai de bine de acum incolo pentru ca eu unul sunt sictirit pana peste cap de manelari si muzica lor plagiata de pe la alte natii.Macar muzica electronica nu e furata si nu se face pentru bani.Cel putin eu si cred ca sunt multi altii ca mine care nu o fac pentru bani.

Spor la treaba baieti si numai puneti boticul la cocalari din astia gen Pantalon sau nadragi sa fiu mai moldoveanbig grin
6.   Pt domnul pantalon trimis de
( 7 mai 2008, 10:46:43
bai pantalon sau pijama cum te cheama,se pare ca esti un frustrat cu 2 sau 3 clase care te ascunzi in spatele unui monitor si incepi sa critici...daca esti asa destept zi si mie ce e ala un dj(sau poate esti pu dj:)) si vino cu agrumente la cele zise de tine

apropo esti prost informat:tricourile sunt facute din banii proprii a acelor copii pe care ii faci tu naivi

in concluzie inainte sa critici informeaza-te
7.   Lasati si prostii sa se exprime ;) trimis de
( 7 mai 2008, 15:14:10
we egari.... pantaloni...bermude sau cum ti'o mai zice...... te'ai crede si tu cumva doctor in muzica sau mai lucrezi pe la opera poate de vii cu limbaj de mahala vad k.... eeeehhhh... dar aja e in romania... knd face cnva ceva... tre sa vina si un cretin din asta sa se bage in seamawinking stati calm baieti k nu e nici prima nici ultima oara knd o sa se auda din asteawinking sunt k asta destui prin sv si in tara.... stati calmi si promovati muzica ....winking NightMusic rullzwinking app... il invit pe pantalon sa'mi arate cum se umbla pe un djm 1000 mk III..... k eu nu jtiulaughing))laughing))) respectwinking
8.   Dedicatie ptr Panatalon trimis de
( 7 mai 2008, 21:07:42
Vezi Dumneata, ca nici cei 7 ani de acasa nu sunt de ajuns si atunci cand te iei de niste tipi de 17 ani cum zici mata' ar trebui sa le zici: "saru'mana", pentru ca indiferent ca ai 10 - 30 - 60 ani esti NASOL TARE !!! O cam dai in fasole mai ales ca esti prost informat si mai mult cam putzi de prost ce esti. Oare te poti uita in oglinda sa vezi cat de idiot esti ???? Cred ca nici in 1000 de ani nu vei fi in stare sa bati un ritm cu lingurita in geamul de la bucatarie, ascultandu-l pe Gutza sau pe Salam - in obosita aia de casa in care locuiesti. Eu zic sa mai iesi sa respiri aer curat ca de la mirosul de sosete nespalate ti-au murit neuronii. Sa trimiti la culcare pe aia de o seama cu tine bai mucosule! Dupa ce iti stergi mucalaii de la nas sa vii sa iti ceri scuze de la un dj de 53 de ani, si de la gasca de oameni care au ani de scoala cat nu ai tu de toti in viata asta de obosit pe care o duci, de pe o zi pe alta, comentand aiurea despre altii.

SUGE_TE!!!
9.   ....part two..la ce a zis frate-miu trimis de
( 7 mai 2008, 21:15:00
Un sclav as putea sa jur ca este PANTALON - un sclav al prostiei cu diploma. Un idiot ce chiar in acest moment se scobeste in nas cautand adevarul despre ce e dincolo de mucul ala uscat ce-l deranjeaza in nara stanga. Probabil daca ar baga degetul mai adanc ar putea sa-si gadile singurul neuron ramas in viata de atata PROSTIE! Nu are sens sa va puneti cu aceasta specie - daca o putem numi astfel. Din partea mea pentru el am o singura rugaminte: LASA-ne! Lasa-ne! ...idiotule!!!

jet bai nasolule! sa vii sa-ti dam un tricou moka ..... da neinscipritionat sa nu obosesti la cititlaughing)))
10.   SA TI-O TRAG PANTALON trimis de
( 8 mai 2008, 01:29:40
Bai gansacule! Ai tupeu jegos pe tine. Te iei de niste pustani care au ales sa faca ceva in loc sa fure, sa omoare sau dracu mai stie ce mai fac aurolacii prin Romania. Ai tupeu de om prost daca arunci vorbe aiurea. Habar nu ai ce vorbesti. Daca tot esti asa miezul din gaoaza de la mama' Dolores ce nu faci tu ceva maret decat kakatul de l-ai scris mai devreme. Bai vierme, daca te aflu si nu e imposibil de aflat, te bag inapoi de unde ai iesit. Urat mi-a fost in viata sa vad imbecili ca tine, care taie frunze la caini si posteaza la mistho pe unde apuca. Te-ai saturat de masturbat in fatza Pc-ului???? Esti satisfacut de ce ai scris ???? Ai avut macar orgasm??? Esti un ipotent intelectual bai sclavul manelelor si racheta inculturii. Idiot ****ar ce esti! Marsh sa le spui plozilor pe care i-ai lasat pe peretii din baie!

Copiii nu va descurajati! Luptati cu animalele astea nu va lasati intimidati!

ne vedem la Shock!
10.1  RE: SA TI-O TRAG PANTALON trimis de
( 8 mai 2008, 01:34:15
Vad ca scrieti cu "tz", "sh", "aja", si alte abrevieri ce denota incultura si frustrarea voastra si tind sa cred ca sunteti chiar prosti de-abinelea... Nu inteleg cum a-ti putut deduce voi ca Pantalon e manelist, ca ii put sosetele si ca se scarpina in nas, decat daca tiparul asta de cocalar il intalniti zi de zi, dimineata cand va uitati in oglinda. E greu sa faci fade intre 2 piese fie ele pe mk 3 sau pe cdj 200??? Sunteti penibili si stupiditatea voastra ma ingrijoreaza nu din alt motiv decat ca aveti drept de vot si pampalai ca voi ne decid viitorul. Mai bine ramaneti inca vreo 2-3 ani pe bancile scolii si apoi faceti ceva constructiv ca nu poti fi digei pana la 53 de ani. De ce a-ti inceput sa-i atacati mama? Ca altceva mai bun nu stiti... Aha... Cum intru si eu in posesia unui tricou "bengos" de-al vostru??? Aha...shi intradevar numele voastre de scena debordeaza de atata inteligenta, daca tot o parte din voi faceau referire la asa ceva...
11.   ...mare e gradina cu prosti trimis de
( 8 mai 2008, 01:36:36
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Bai izmene ... dupa cum bine zice romanul ....caine nu esti, deci ...esti varianta urmatoare. Felicitari! Ai reusit sa castigi premiul cel mare: una mare si tare in parcare .... da vezi sa te speli pe dinti ca-ti pute gura de la creierul ala imputit. Te-ai gasit tu, mare destept sa arunci cu noroi in munca unor tineri. Tu ala micu de respira greu in spatele monitorului, frustat ca nu are butoane sa la invarta si terorizat de parinti cu alcoolul si manelele la maxim. Sincer imi este mila de tine. Sper ca boala ta sa aiba rezolvare ...

Bafta NIGHT MUSIC .... cu mainile in tavane pe 9 mai in Shocktongue
12.   ....cum??? trimis de
( 8 mai 2008, 01:46:59
Avem glas. Stie omu sa citeasca fara "SH", "TZ"laughing) Scriere era pentru aia mai greu de cap. Scuze ca te-am facut manelist! Esti un intelectual 100%. Domnul meu, din greseala in greseala dati dupa cum am citit mai sus. Unii chiar au studii superioare, altii mai au si copii acasa si chiar au facut ceva cu viata lor, ceea ce nu pot sa spun despre "pantalon techno electro" - dar ca sa nu ma lungesc prea mult - esti pe langa subiect. Daca esti cumva cine cred eu cu siguranta esti de la lansarea acestei asociatii cu furculita adanc infipta in gat de invidie. Te roade tare! Ia un paracetamol poate iti trece, desi nu prea cred. La alt capitol ...dar nu mai intru in detalii esti PORNACHE ..adika pantaloni scurti. Hai ... mai baga o aspirina si mergi la somn ca s-au impartit pijamalele.
13.   Despre pantalon trimis de
( 8 mai 2008, 06:31:41
So... Salut, sunt alex de la midnights. Am auzit aseara (din nou) cum ca eu as fi idiotul care si-ar pierde timpul facand comentarii negative despre Nightmusic pe site la Monitorul. Ei bine, eu am alte ocupatii mai serioase decat sa fac antireclama unei idei relativ bune. Probabil ca Pantalon e un copil orfan uitat in fata calculatorului ce merita toata mila noastra. Va urez mult succes de-acum inainte si sper sa aduceti Suceava la un alt nivel, iar pe avortonii de teapa lui Pantalon incercati sa nu-i bagati in seama pentru ca injuratori de serviciu are orice brand de petreceri, la orice ora si in orice circumstante. Midnights e si-acum injurat in Suceava, hehe. Aveti tot sprijinul nostru si va multumim ca ne dati alternative noua, sucevenilor.

respect,

Alex A.C.
14.   Bv ALEX trimis de
( 8 mai 2008, 06:46:05
Asta ar fi primul pas al unui eveniment comun MIDNIGHT & NIGHT MUSIC.

Ar fi frumos o colaborare intre cele doua organizatii, care sincer cred ca au acelasi scop. Mai mult, cum fiecare are membrii, cu orientari muzicale diferite se loveste si mai bine. Cat despre PANTALON eu il consider ca a picat la fix cu comentariile lui, pentru ca se vede daca sunteti uniti si aveti intr-adevar un tel si nu e o adunatura de copii alintati dornici de petreceri si de baut. Cum bine zici Alex fiecare isi are injuratura lui...

Ne auzim in seara asta la Electronic Feeling!

Enjoy!
15.   Chill out. trimis de
( 8 mai 2008, 15:57:58
Nu va mai aprindeti asahappy Lume rau-voitoare a fost si va tot fi pe parcurs. Va rog, fiti mai civilizati, dati dovada de tarie de caracter.

Noi, Asociatia, ne-am facut treaba bine si ne-o vom face si de acum incolo, indiferent de faptul ca apare sau nu un comentariu anonim pe Internet, fara valoare.

Va invitam sa fiti alaturi de noi la evenimente si sa judecati singuri daca merita sa mai veniti si la urmatoarele sau nu.

Bafta,

Vlad.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei